victoria

M/S Victoria

Variert restaurant og kafemeny gjennom dagen og serveringsbevilling for øl og vin.

Se hjemmeside

Lunsj ombord M/S Henrik Ibsen

M/S Henrik Ibsen

Det tilbys førsteklasses service om bord enten du er på Promenadedekket, i restaurant Aktersalongen med herlige spiserier fra skipets bysse med et godt utvalg vin og drikke eller i Cafeen forut.

Se hjemmeside

To jenter spiser ved slusemesteren

Slusemesteren på Løveid, Skotfoss

Slusemesterens veranda ligger i den gamle slusemesterboligen øverst i sluseanlegget. Her er det servering med alle rettigheter og uteservering med nydelig utsikt over Norsjø.  

Se hjemmeside

Uteservering ved Øvre Verket

Spiseriet Øvre Verket, Ulefoss

Midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket finner du Øvre Verket Spiseri. En moderne restaurant med flott beliggenhet, kort avstand til Telemarkskanalen, Ulefoss gjestebrygge og Ulefoss sluse.
På Øvre Verket kan du få guidede opplevelser ute på tunet. Kombiner gjerne dette med et måltid i restauranten.

Se hjemmeside

Svilla restaurant

Restaurant Svilla at Norsjø Ferieland

Uterestauranten ligger inntil butikk og service-anlegget med utsikt utover vannet. Trivsel er stikkordet her og med grønne plener og bugnende blomsterbed vil føle at du sitter i en tropisk hage. Menyen er variert både for barn og voksne. Varme og kalde småretter passer til lunsj. 
Når været er bra nok, brukes utegrillen. God og kald drikke bestilles i utebaren, liggende i selve restauranten.

Se hjemmeside

Lunde Slusekro

Lunde slusekro, Lunde

Lunde slusekro ligger sentralt plassert som knutepunkt i Telemarkskanalen, ca. 1 km fra Lunde sentrum. Her kan man se alle tre kanalbåter på formiddagen og normalt yrer det av liv her i kanalsesongen. Lunde Slusekro tilbyr et bredt utvalg av varme og kalde retter, samt is og kioskvarer. Restauranten tilbyr både inne- og uteservering med kapasitet til å servere grupper. Velkommen til Lunde Slusekro ved vakre Telemarkskanalen!

Se hjemmeside

ms Victoria på vei inn til lastein

Kviteseid Bryggekafe, Kviteseid

Kviteseid bryggekafe en hyggelig sommerkafe i vannkanten. Kafeen ligger på Kviteseid brygge midt i sentrum av tettstedet Kviteseid. Kafeen er åpen medio juni – medio august.

Se hjemmeside

Lastein brygge

Lastein Bryggekafe, Dalen

Lastein bryggekafe serverer gode hamburgere, biff og mye mer - og fristende drikke sammen med herlig musikk! Trubadurer og konserter enkelte helger på sommeren. Inne- og uteservering i hyggelig miljø.
Anløpssted for kanalbåtene M/S Victoria og M/S Henrik Ibsen. 
Kunstutstilling i nabobygget.

Se hjemmeside