Servering ombord i rutetrafikk 


 

Det er servering av mat og drikke ombord i kanalbåtene under hele seilasen. Mat og drikke er ikke inkludert i ordinære billetter. Alle båtene har restaurant med øl- og vinrettigheter. 

Forhåndsbestilling av mat er ikke nødvendig, men det er mulig å bestille dagens lunsj sammen med båtbillettene på M/S Victoria og M/S Henrik Ibsen. 
For grupper over 10 personer anbefaler vi forhåndsbestilling av mat. Det er dessverre ikke mulig å reservere fast bord i restauranten.
Medbragt mat og drikke er ikke tillatt på kanalskipene. 

Dersom du har allergier, ber vi deg gi beskjed i god tid om dette til [email protected]. Båtene har begrenset plass på sine kjøkken, og vi kan ikke garantere at det ikke vil finnes spor av allergener i maten

 

M/S Victoria og M/S Henrik Ibsen

Det tilbys førsteklasses service ombord enten du er på dekket, i restauranten eller i aktersalongen. Fra skipets bysse tilbys det variert meny med et godt utvalg vin og drikke.

Servering gjennom ca. 10 timer, 5 kommuner, 8 sluseanlegg, 18 slusekammer og 72 høydemeter:
•    Fra morgenen av serveres frokost med nystekt brød og nytrukken kaffe.
•    På formiddagen tilbys smørbrød og bakervarer.
•    Lunsj og middag serveres fra midt på dagen.
•    Siste time før anløp Dalen/Skien stenger varmmatserveringen.

 

M/S Telemarken

 

M/S Telemarken har tilhørighet i Fruktbygda. Derfor har vårt serveringstilbud fokus på smaker fra lokale leverandører, både på mat og drikke. Vår rute er kort (ca. 3,5t en veg), så vi har ikke store måltider, men man kan få kjøpt delefjøler med smaker fra lokale leverandører, i tillegg til enkel mat som vafler, toast, pølser mm. Vi har god drikke fra prisvinnende produsenter i Fruktbygda.