Under reisen


 

Parkering

Det er kostnadsfrie parkeringsmuligheter for båtpassasjerer ved alle anløpsstedene langs Telemarkskanalen. Ved Hjellebrygga i Skien er det påbudt med parkeringsbevis godt synlig i frontruten i bilen, se oppslag på kaia. 

Parkering er ikke bevoktet og skjer på eget ansvar. 
NB! Les skilting, det kan være andre parkeringsmuligheter som ikke er tilknyttet Telemarkskanalen og som har restriksjoner. Vis hensyn til privat eiendom.

Telemarkskanalen er lang (105 km), og vi anbefaler å bruke en spesifikk adresse for anløpssted i GPS kart. Ikke bruk Telemarkskanalen som kartsøk. 

Oversikt over adresser og annen nyttig info om anløpsstedene finner du i vår oversikt.

Anløpssteder

sykkel

Bekledning

Sesongen varer fra mai til oktober og det kan være variabelt vær. Vi anbefaler å følge med på værmeldingen for det området du skal reise til og kle deg etter været.

Vi anbefaler de reisende å ta med egnede sko, vindtett jakke, varmt mellomplagg og solkrem.

vandrar

Mat og drikke


Det er servering av mat og drikke ombord i kanalbåtene under hele seilasen. Mat og drikke er ikke inkludert i ordinære billetter. Alle båtene har restaurant med øl- og vinrettigheter. 

Forhåndsbestilling av mat er ikke nødvendig, men det er mulig å bestille dagens lunsj sammen med båtbillettene på M/S Victoria og M/S Henrik Ibsen. For grupper over 10 personer anbefaler vi forhåndsbestilling av mat. Det er dessverre ikke mulig å reservere fast bord i restauranten.

Medbragt mat og drikke er ikke tillatt på kanalskipene. 
 

Smittevern 

Vi tar smittevern på alvor! Les om våre tiltak i forbindelse med Covid-19

Covid-19