Halvdagstur: Akkerhaugen – Lunde – Akkerhaugen (Båt Først)

Bli med på kanalcruise i hjertet av Telemarkskanalen! Kanalbåten M/S Telemarken seiler mellom Akkerhaugen (ved Bø) og Lunde sluse. Underveis passerer dere 3 sluseanlegg, inkludert Vrangfoss sluser som er det største sluseanlegget i Telemarkskanalen. 

Bli med på kanalcruise i hjertet av Telemarkskanalen! Kanalbåten M/S Telemarken seiler mellom Akkerhaugen (ved Bø) og Lunde sluse. Underveis passerer dere 3 imponerende sluseanlegg, inkludert Vrangfoss sluser som er det største sluseanlegget i Telemarkskanalen. Kommer du fra Oslo-kanten, eller holder til ved Akkerhaugen, Notodden eller Bø så er dette den perfekte pakken for deg.Denne pakken starter fra morgenen av med båten fra Akkerhaugen brygge til Lunde sluse med buss tilbake. Om du ønsker...
Bli med på kanalcruise i hjertet av Telemarkskanalen! Kanalbåten M/S Telemarken seiler mellom Akkerhaugen (ved Bø) og Lunde sluse. Underveis passerer dere 3 imponerende sluseanlegg, inkludert Vrangfoss sluser som er det største sluseanlegget i Telemarkskanalen. 

Kommer du fra Oslo-kanten, eller holder til ved Akkerhaugen, Notodden eller Bø så er dette den perfekte pakken for deg.

Denne pakken starter fra morgenen av med båten fra Akkerhaugen brygge til Lunde sluse med buss tilbake. Om du ønsker kan du alternativt sarte litt senere på dagen med buss først fra Akkerhaugen bru til Lunde sluse, og båten tilbake fra Lunde sluse til Akkerhaugen brygge.

Gratis parkering ved Akkerhaugen brygge, Norsjø ferieland og Norsjø Hotell.

Avgang fra Akkerhaugen og Norsjø Ferieland:

- Kl 09.45 avgang fra Akkerhaugen brygge med MS Telemarken
- Kl 09.55 avgang fra Norsjø Ferieland
- Kl 13.15 ankomst Lunde sluse, avstigning
- Kl 13.50 avgang fra Lunde med buss
- Kl 14.30 ankomst Akkerhaugen bru

Alle forhåndsbestilte reiser betales ved bestilling.

Bestilling
På grunn av stor pågang, anbefaler vi at du er ute i god tid med bestillingen. Ikke vent til dagen før med å bestille.Bestill her