Dagstur: Ulefoss – Kviteseid – Ulefoss

Bli med kanaldronningen M/S Victoria gjennom de imponerende sluseanleggene på Telemarkskanalen, inkludert Vrangfoss sluser med en løftehøyde på hele 23 meter!

Lenger oppover i kanalen endrer både vannveien og landskapet karakter; nå seiler vi på elver og innsjøer og vi nærmer oss fjellområdene øverst i Telemark. Åpen kafe om bord. Ankomst i Kviteseid utpå ettermiddagen og derfra er det returbuss til Ulefoss. Bilen kan stå gratis parkert på parkeringsplassen ca. 200 meter før slusen (når du kommer fra Ulefoss sentrum).- 10:35 avgang med M/S Victoria fra Ulefoss sluser- 16:20 ankomst med MS Victoria på Kviteseid brygge. Avstigning.- 18:15 avgang med...
Lenger oppover i kanalen endrer både vannveien og landskapet karakter; nå seiler vi på elver og innsjøer og vi nærmer oss fjellområdene øverst i Telemark. Åpen kafe om bord. Ankomst i Kviteseid utpå ettermiddagen og derfra er det returbuss til Ulefoss. 

Bilen kan stå gratis parkert på parkeringsplassen ca. 200 meter før slusen (når du kommer fra Ulefoss sentrum).

- 10:35 avgang med M/S Victoria fra Ulefoss sluser
- 16:20 ankomst med MS Victoria på Kviteseid brygge. Avstigning.
- 18:15 avgang med lokalbuss fra Kviteseid (bussbytte i Seljord)
- 19:50 ankomst ved Ulefoss sluser
- NB! på lørdager er det taxi fra Kviteseid kl. 16:30 og korrespondanse med Kanalbuss som kommer fra Dalen. Ventetid i Seljord er ca 2,5 timer. Ankomst Ulefoss sluser kl. 20:38 og Hjellebrygga i Skien kl. 21:15. MÅ FORHÅNDSBESTILLES!

På Kviteseid brygge ligger den koselige Bryggekafeen. Her kan du kose deg med god mat og drikke etter båtturen og mens du eventuelt venter på bussen. Bryggekafeen er åpen i perioden ca. 20. juni - ca. 10. august.

Periode 2021: 
20. mai – 4. september: tirsdager, torsdager og lørdager.
NB! tur på lørdager MÅ forhåndsbestilles (pga. taxitransport til buss).
Priser 2021 (inkl. båt og buss):
Voksen f.o.m. 16 år: Fra Kr 932,- per person
Barn 4-15 år: Kr 247,- per person
Barn 0-3 år: gratis
Dette er priser ved online booking. Ved kjøp på telefon/e-post kommer det et tillegg på kr 65,- per person.

Alle reservasjoner betales i sin helhet ved bestilling.

Bestill her